Tollarspecialen 2015 i Sälen.

Jag fick tyvärr inte semester och kunde inte delta på årets special, utan min dotter Malin fick agera kennelmamma och har sammanfattat årets special här nedan:
Specialen är nu över för i år och det har gått riktigt bra för Riverfoxarna.
Från kull 2 ställde Lena ut Müsli i seniorklassen där de kom 2:a.
Från kull 3 startade Sverker med Quebec i Elitklass Tollingjaktprov och fick med sig ett 3:e pris hem och kom sedan på 6:e plats i kampen om tollarmästartiteln.
I kull 4 startade Emma med Moltas i Öppenklass Tollingjaktprov och kamma hem ett 2:a pris. Emmelie var ambitiösast av oss alla och starta Felix både i agility, nkl TJP och utställning. Felix gjorde ett fint agility lopp och sluta på 11:e plats med 5 fel. På utställningen gick de in och visa vem som var snyggast och vann bland alla öppenklass hanar för att sedan bli 5:a bland alla hanar totalt i slutstriden!
I kull 5 ställde Lina upp med Saga i nkl Workingtest och fick ihop 73 p. Själv starta jag med Vilja oxå i nkl WT och Vilja fick ihop till hela 94 p och hamnade på en 3:e plats av totalt 107 startande! Storm och Sverker startade i Nkl TJP, de fick 1:a pris med HP och blev provbäst av samtliga 92 startande junior/nybörjarhundar!!! De kom sedan 4:a i kampen om juniortollarmästartiteln.
I kull 6 ställde Karin upp med Tova i Nkl WT och fick ihop hela 62 p på deras första tävling. Tova ställdes även ut i juniorklass tikar och fick stanna kvar tills de nio sista, totalt 43 st tikar i klassen.
Stort Grattis till alla fina resultat! Vi är så glada för alla som kom och ställde upp med era hundar oavsett prisvalör, att bara våga starta är stort i sig.

Tack Malin för att du ställde upp som ”Stand in” kennelmamma med allt vad det innebär!
Storm_TjpHP_aug15 Vilja_94pWT_aug15
Felix_bästaöklhane_aug15

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s