Vinna söker nytt hem!

Vinna har flyttat till ett nytt hem den 13 mars och vi önskar henne och den nye hussen och matten lycka till! Tidigare kontaktannons såg ut så här:
”Vinna”, LPI River Fox Mistral Av Kolfix, 2,5 år söker nytt hem. Vinna är från min kull 5 mellan Kola och Fixa. Hon bor idag hos sin matte och husse i Kinnared i Halland.
Tyvärr funkar inte Vinna så bra ihop med flockens övriga djur, två hundar (tikar) och två katter. Sen ett antal månader tillbaka kan hon oprovocerat bli aggressiv och försöka sätta dem på plats. Vi tror att hon helt enkelt är avundsjuk. Vinna har nyligen fått fel på sköldkörteln och medicineras mot detta med mycket gott resultat. Så hon kommer kunna leva ett normalt och aktivt liv med träning, tävlingar och annat kul.
Vinna är annars en supergullig tik som vill vara matte till lags och älskar att jobba och träna. Hon är glad, sprallig och mysig, och har inte visat problem med att umgås med andras hundar, även om hon är ganska ointresserad av dem och helst bara vill fokusera på matte när det är träningsdags.
Men eftersom det ofta är ett spänt läge hemma och det inte verkar att bli bättre, så har matte och husse beslutat att försöka omplacera Vinna till ett aktivt och kärleksfullt hem där hon inte får konkurrens av andra husdjur.
Vinna och matte Sanna har LPI med fina poäng och har startat lydnadsklass II, de är klara för att starta i Rallylydnad N och F, tränat en del freestylemoment, spårat med henne och hon har visat intresse för fågelapportering. Vinna är röntgad HD = A och ED = UA och hon har genomfört BPH på ett bra sätt.
Känner ni någon som kan ge Vinna ett aktivt och kärleksfullt hem där hon får rå om matte o/e husse helt själv så hör av er till mig! Tel 0707-123450, 040-510107, sparre.lis@gmail.com
Vinna_mars14 Vinna_metallapport_april14
Vinna_sitt_mars14 Vinna_maj15

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s