Planerad kull.

Nästa kull planeras till hösten 2018.
Mamma till valparna blir ”Nässla” River Fox Salsa Av Fira.
Hon beräknas börja löpa i augusti.
Läs om henne längre ner på sidan och se fler bilder, meriter och hälsa här!

   
Nässla är en glad och helt okomplicerad hund som älskar livet. Hon är väldigt social och tycker om alla människor av alla de slag och går bra ihop med andra hundar. Nässla har stor arbetskapacitet och kan jobba länge utan att tröttna. Hon tränas och tävlar idag inom jaktapportering, viltspår och rallylydnad där hon snabbt har tagit priser och avancerat i klasserna.

Nässla har många jaktmeriterade hundar i sin stamtavla. Både på pappa Ragges (River Fox Red Flame Of Texmo) och mamma Fixas (Agrosofens Lindanserska) sida finns flera hundar som har priser i de högre klasserna på tollingjaktprov, lydnad, viltspår och utställning.
Både Nässlas farmor (Lönnlövets Nässla) och mormor (Agrosofens Kastanjetta) har tilldelats SKKs bruksavelspris, vilket endast 3 hundar i hela Sverige har förärats.

Jag anser att Nässla är en utmärkt representant för rasen och har mycket att tillföra med sin positiva inställning till allt och alla. Hon har alltid varit helt viltspontan med fina grepp och avlämningar. Hennes samarbete med matte Lotta är en fröjd att se! Så det är med stolthet och glädje jag lånar in Nässla till en kull valpar hösten 2018.

Jag kommer att leta hane till Nässla som har samma livsglädje och enkelhet och som precis som henne är en duktig apportör och arbetshund med en tilltalande exteriör. Självklart ska han även vara frisk och sund, mentalt och socialt trevlig och inte ha lätt till stress och ljud. Så fort valet är gjort kommer han att presenteras här på sidan.

En valp ifrån River Fox säljs enbart till personer som är intresserade av att träna sin hund för att sedan ställa upp på tävlingar och prov. Läs under Valpar/Att köpa valp, där kan ni se vad jag önskar av en blivande valpköpare.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s