Händelserik helg!

I helgen har Mats sprungit vänstervarv med Texmo på SSRK utställning i Kungsbacka och fick finfin bedömning av domaren och en vacker röd Excellent rosett. Grattis till husse och matte till er snygga vovve!
Nu är 7 av 8 hundar i kull 5 friröntgade avseende höfter och armbågar, det känns fantastiskt skönt att veta både för mig och för alla mattar och hussar!!
Fyra stycken River Fox hundar har varit på tollingjaktprov i helgen. Maddox startade i nkl både lördag och söndag och gjorde ett fantastiskt fint jobb tillsammans med matte Emma och belönades båda dagarna med ett 1:a pris. Även Malin med Vilja gjorde en fin debut på TJP och tog ett 2:a pris på lördagen och ett 3.e pris på söndagen. Fantastiskt kul att två unga tjejer med så unga hundar kan lyckas så väl på sina debuter!!
Sverker startade med Storm på söndagen, men hade lite otur på vattenmarkeringen och blev tyvärr utan pris denna gång. Emma startade med Moltas i ökl och belönades med ett 3:e pris efter ett fint arbete både på vatten och land. GRATTIS till alla duktiga mattar och hussar som tränar så flitigt och startar på prov!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Emma med Moltas, Sverker med Storm, Malin med Vilja och Emma med Maddox.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s