Dagmatte/husse sökes till Vilja!

Vi söker dagmatte/husse i Skåne till vår pigga tollartik Vilja som är 8 år. Hon är en snäll, lyhörd och pigg tjej som skulle behöva en aktiv människokompis (ex. pigg pensionär), från och med våren/sommaren när matte skall gå tillbaka till att jobba heltid igen.
Hon behöver någon som vill gå långa promenader i skogen, aktivera henne med vardagsträning och ge henne lite extra sällskap.

Matte Malin och Vilja har tävlat i både agility o apportering tillsammans, så hon är van vid ett aktivt liv och hänger gärna med på alla upptåg. Vill man även träna något går det jättebra. 🙂
Vilja är en otroligt enkel hund. Hon går alltid lös, springer aldrig efter vilt och bryr sig inte om andra hundar, utan bara om den som går med henne.

Vill du testa hur det är att ha en Tollare eller saknar du sällskapet av en hund!? (eller vet någon som gör det) Hör då av dig till till matte Malin via e-post: malinsparre@yahoo.se eller mobil: 0733-337443.
Ersättning efter överenskommelse.

OBS! Vilja bor i Eslöv i Skåne, så bäst av allt är ju om du bor i vårt närområde eller i närheten av Löberöd, för att vi ska undvika köra Skåne runt 🙂

Se fler bilder och info om Vilja under rubriken Våra hundar/Vilja.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s